Iranski vrhovni vođa: Dužnost muslimana je da naoružaju palestinski narod       |      Jezive snimke monstruma iz Islamske države: Zarobljenike kamionima odvezli u polje pa ih pobili      |      Turski premijer Erdogan vraća nagradu Američko-židovskom kongresu      |      Izetbegović zaprijetio SAD-u i Njemačkoj      |      Hrvatski ministar Grčić: Pelješki most je Hrvatskoj apsolutni prioritet      |      Pogledajte šta pjevaju u Tel Avivu: 'Sutra škole nema, u Gazi više djece nema' (VIDEO)       |      
       30.07.2014              
Report.ba
NASLOVNA    VIJESTI     SPORT    MAGAZIN     ZDRAVLJE    INFO
Stravično ubistvo u Salzburgu
Muškarac porijeklom iz BiH zaklao suprugu pred očima kćerke
Autor:   07.09.2013 - 19:52
Muškarac porijekolom iz BiH počinio je stravičan zločin u Salzburgu, zaklao je svoju suprugu i to pred očima njihove petogodišnje kćerke, a zatim pokušao izvršiti samoubistvo.

Policija nije saopštila identitet muškarca, a na licu mjesta zatekli su mrtvu žensku osobu i muškarac koji je sav krvav ležao u spavaćoj sobi.

On je nakon ubistva javio prijatelju da je počinio ubistvo, nakon čega se i sam pokušao ubiti.

Ubistvu je prethodila svađa između dvoje supružnika nakon čega je muškarac uzeo nož i supruzi prerezao grkljan, te zadao nekoliko ubodnih rana po tijelu.

Nesretna djevojčica pred kojom se desilo ubistvo preuzele su socijalne službe. 

Mladi bračni par imao je još jednog sina, ali nije poznato gdje se on nalazio za vrijeme ubistva.

Pretpostavlja se da je ubistvo počinjeno zbog ljubomore. Komšije bračnog para rekli su da je majka uvijek bila mirna i suzdržana osoba.


(MOJportal)