U Bugojnu obilježavanje 21. godišnjice stradanja Bošnjaka Vrbanje      |      Izraelski snajperista hicem u glavu ubio petogodišnjg dječaka Velida      |      Sistemska pljačka građana BiH: Kum (a ni zet) nije dugme      |      Palestinci mlađi od 50 godina ne mogu klanjati džumu u Al-Aksi      |      Lepoj Breni je stavljen gips na ruke, otkazani koncerti      |      Tuzlaci i Mostarci izašli na ulice: Dosta je ubijanja nevinih Palestinaca!       |      
       26.07.2014              
Report.ba
NASLOVNA    VIJESTI     SPORT    MAGAZIN     ZDRAVLJE    INFO
Stravično ubistvo u Salzburgu
Muškarac porijeklom iz BiH zaklao suprugu pred očima kćerke
Autor:   07.09.2013 - 19:52
Muškarac porijekolom iz BiH počinio je stravičan zločin u Salzburgu, zaklao je svoju suprugu i to pred očima njihove petogodišnje kćerke, a zatim pokušao izvršiti samoubistvo.

Policija nije saopštila identitet muškarca, a na licu mjesta zatekli su mrtvu žensku osobu i muškarac koji je sav krvav ležao u spavaćoj sobi.

On je nakon ubistva javio prijatelju da je počinio ubistvo, nakon čega se i sam pokušao ubiti.

Ubistvu je prethodila svađa između dvoje supružnika nakon čega je muškarac uzeo nož i supruzi prerezao grkljan, te zadao nekoliko ubodnih rana po tijelu.

Nesretna djevojčica pred kojom se desilo ubistvo preuzele su socijalne službe. 

Mladi bračni par imao je još jednog sina, ali nije poznato gdje se on nalazio za vrijeme ubistva.

Pretpostavlja se da je ubistvo počinjeno zbog ljubomore. Komšije bračnog para rekli su da je majka uvijek bila mirna i suzdržana osoba.


(MOJportal)